„ Trefa na cestě za zážitky ”
s přáteli, rodinou...
Aktuální otvírací doba
Rezervační systém

Pro turisty a rodiny s dětmi

Jak se k nám dostanete

Autem, vlakem, na kole, autobusem, pěšky po turistických trasách.

 

Podle zvoleného způsobu dopravy spojíte návštěvu našeho areálu s půldenním nebo celodenním výletem.

V areálu je k dispozici dobíjecí stanice pro elektrokola.

 

Autem z Olomouce (25 min):

Vyjet po výpadovce na Šternberk (46), potom odbočit doprava na Dolany (44311), projet obec po hlavní silnici směrem na Jívovou, před obcí odbočit doprava na cestu směřující k lesu – po 600 m jste v areálu.

 

! Tip pro rodiny s dětmi – vhodné horské, popřípadě trekové kolo

Vlakem a na kole- z Olomouce, hl. n.:  

Vlakem do stanice Hrubá Voda zastávka nebo Hrubá Voda a pokračovat na kole (celkem 7,8 km nebo 9,6 km) po cyklotrase 6108, u mostu přes říčku Bystřici odbočit doprava na trasu 6009, dále až do obce Jívová a před obecním úřadem pokračovat po zelené turist. trase až k areálu.

 

Autobusem- z Olomouce, hl. n. (40 min), ze Šternberku (30 min) nebo z Domašova n. Bystřicí (15 min):

Vystoupit na zastávce Jívová, nám. nebo Jívová, č. 126 a pokračovat z náměstí pěšky po zelené turist. trase k areálu (1,6 km).

 

Vlakem z Olomouce, hl. n. (40 min) a potom pěšky:

·     Do stanice Jívová, potom pěšky od vlaku po modré turist. trase, po 400 m odbočit doprava na červené místní značení, pokračovat kolem vrchu Tanečná (609 m n. m.), přijdete ze severu do Jívové, projdete po červeném značení obec a za obcí odbočíte doleva (napojení na zelenou trasu) - po 500 m jste v areálu.

·     Do stanice Hrubá Voda, pěšky po žluté turist. trase do Jívové, u obecního úřadu odbočit doleva na červené místní značení a pokračovat až k areálu.

 

Na kole z Olomouce, hl. n. (25,7 km):

Z parkoviště u vlakového nádraží vyjet po cyklostezce a cyklotrase 5 podél říčky Bystřice přes Bystrovany do Velké Bystřice, zde za železničním přejezdem pokračovat po cyklotrase 6009 přes Mariánské Údolí, Hlubočky na Hrubou Vodu, dále po 6009 přes most přes Bystřici až do obce Jívová a před obecním úřadem pokračovat po zelené turist. trase až k areálu.